AVIZ

Tre børn er blandt fem sårede i knivstikkeri i Dublin

Children injured following a suspected stabbing, in Dublin

En femårig pige og en kvinde er alvorligt såret. De tre andre behandles for mindre alvorlige skader.

Alle fem ofre er bragt til hospitaler i Dublin.

Ifølge de foreløbige oplysninger ankom en mand til Parnell Square i den centrale del af Dublin, hvor han først angreb kvinden og derpå de tre børn. En anden er lettere såret.

Gerningsmanden er pågrebet. Han blev selv såret og modtager behandling på et hospital, skriver RTE.

Motivet bag angrebet er endnu ikke kendt. Men politiet arbejder ikke ud fra en teori om, at der er tale om et terrorangreb.

– Vi er tilfredse med, at efterforskningen har vist, at der ikke er terrorrelateret aktivitet i denne sag. Det ser ud til at være et enkeltstående angreb, og vi skal fastslå årsagerne bag det, siger politikommissær Liam Geraghty på et pressemøde.

Politi og redningstjenester blev kaldt til stedet kort efter klokken 13.30 lokal tid (klokken 14.30 dansk tid).

Gerningsstedet på Parnell Square er torsdag eftermiddag afspærret af politiet, der er i gang med tekniske undersøgelser.

Forældrene til de sårede børn er blevet kontaktet af politiet, oplyser ordensmagten i en meddelelse ifølge nyhedsbureauet AFP.

Politiet mener, at gerningsmanden har handlet alene. Ingen andre er på nuværende tidspunkt efterlyst i sagen, skriver flere medier.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere