AVIZ

Medie: Prins Joachim køber hus i Vedbæk for 25,6 millioner kroner

Prins Christian 18 år: Dronningen er vært for et gallataffel på Christiansborg Slot, Dronningen, Prins Christian, Prins Joachim, Prinsesse Marie

Det skriver Se og Hør.

Der er ifølge ugebladet tale om en villa på Vedbæk Strandvej, som parret overtog 1. november.

Prinseparret solgte tidligere på året deres villa i Klampenborg for 44 millioner kroner.

Prins Joachims og prinsesse Maries nye villa er på 222 kvadratmeter. En kælder på 123 kvadratmeter følger også med, skriver Se og Hør.

Derudover er huset bygget i 1944 og ligger på en 1456 kvadratmeter stor grund.

Ifølge Ekstra Bladet fremgår parrets navne ikke i Tinglysningen i forbindelse med købet. Det gør til gengæld deres respektive fødselsdatoer, skriver mediet.

Prins Joachim tiltrådte 1. september sit nye job i Washington som dansk forsvarsindustriattaché i USA.

Stillingen er for tre år med mulighed for forlængelse. Prinsen aflønnes ikke i jobbet, men medtager efter politisk beslutning årpenge – også kaldet apanage – på knap fire millioner kroner om året.

Han er flyttet til Washington med prinsesse Marie og parrets to børn, grev Henrik og komtesse Athena. De kom fra Paris, hvor han de seneste år har været tilknyttet den danske ambassade som forsvarsattaché.

Den kontrakt stod til at udløbe denne sommer.

I Frankrig gennemførte han en militæruddannelse på École Militaire, der er Frankrigs højest rangerende militære uddannelsesforløb.

Efter endt uddannelse blev både prinsen og prinsessen tilknyttet Danmarks ambassade i Paris som henholdsvis forsvarsattaché og særlig kulturrepræsentant.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere