AVIZ

Kvinde på 24 år er såret af politiets skud

Politi
Politi (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Kvinden, der er 24 år, er uden for livsfare, oplyser DUP på sin hjemmeside.

Episoden skete på Bækkevang i Kongens Lyngby cirka klokken 23.40.

DUP oplyser, at kvinden blev ramt “i forbindelse med en politiforretning”. Men myndigheden forklarer ikke nærmere om den opgave, som politiet var i færd med at løse.

Myndigheden efterlyser vidner, der overværede, hvad der skete. Særligt en cyklist vil DUP gerne i kontakt med.

Umiddelbart har DUP dog ikke et signalement af cyklisten. Så det vides ikke, om det var en mand eller kvinde, ligesom der heller ikke er oplysninger om en anslået alder på vedkommende.

Hos Nordsjællands Politi ønsker man indtil videre ikke at udtale sig om, hvorfor betjente befandt sig på Bækkevang. Det oplyser en kommunikationsmedarbejder mandag eftermiddag til Ritzau.

Hvis en person kommer alvorligt til skade eller afgår ved døden på grund af politiets adfærd, undersøges forløbet af Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Når efterforskningen er slut, overdrages sagen til anklagemyndigheden, som herefter skal træffe afgørelse.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere