AVIZ

Korsbåndsskade koster uheldig Rej yderligere et års pause

Kvindehåndbold: Viborg HK - Odense Håndbold
Kvindehåndbold: Viborg HK - Odense Håndbold (Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Sådan lyder dommen, efter at Odense Håndbold har fået overblik over omfanget af den skade, som playmakeren pådrog sig tidligere på måneden.

Da Mia Rejs korsbånd gik i stykker, var hun på tærsklen til comeback efter en meniskskade i venstre knæ, men comeback fik hun aldrig.

Nu venter i stedet 12 måneders genoptræning, oplyser Odense Håndbold. Den 33-årige landsholdsspiller har ikke i sinde at stille håndboldskoene på hylden.

– Jeg har aldrig overvejet at stoppe. Jeg føler, at jeg kommer til at stoppe, når jeg synes, jeg skal stoppe, siger Mia Rej, der inden sin meniskskade i efteråret var en fast del af det danske landshold.

– Jeg føler mig sindssygt motiveret for at komme tilbage. Jeg sidder jo allerede og glæder mig til, at jeg selv skal spille igen, men jeg er jo godt klar over, at der kommer perioder, hvor det ikke bliver så sjovt.

– Men jeg ved, hvad der skal til, siger Mia Rej.

Playmakeren beskadigede sin menisk i venstre knæ i oktober og missede dermed EM i november.

Hun har tidligere i karrieren været ramt af to korsbåndsskader.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere