AVIZ

Skade tvinger Joachim Andersen hjem fra landsholdslejr

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-MAN CITY
FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-MAN CITY (Ben Stansall/Ritzau Scanpix)

Forsvarsspilleren bliver ikke klar til at spille mod Finland og Kasakhstan i de kommende dage og har forladt landsholdslejren.

Det oplyser DBU på landsholdets Twitter-konto.

Andersen blev skadet i læggen under opvarmningen, inden hans klub, Crystal Palace, i søndags skulle møde Arsenal i Premier League.

Det betød i første omgang, at han gik glip af kampen mod ligaens førerhold, men han rejste alligevel til Helsingør for at slutte sig til landsholdet.

Mandag håbede landstræner Kasper Hjulmand stadig på at kunne råde over den 26-årige stopper.

– Joachim er blevet undersøgt her til morgen (mandag, red.) i London, og de fandt ikke noget nævneværdigt. Vi er selvfølgelig meget påpasselige med den læg, som har drillet ham før, og han mærkede noget under opvarmningen, sagde Hjulmand ved den lejlighed.

Der bliver ikke udtaget en erstatning for Andersen. Den danske trup rummer nu tre udlærte stoppere i form af Andreas Christensen, Simon Kjær og Victor Nelsson.

Danmark møder Finland i Parken torsdag aften og spiller derefter mod Kasakhstan på udebane på søndag.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere