AVIZ

Klubtræner melder Kristiansen ude af landsholdstjeneste

Aston Villa v Leicester City - Premier League - Villa Park
Aston Villa v Leicester City - Premier League - Villa Park (David Klein/Ritzau Scanpix)

Selv om der endnu ikke er indløbet et officielt afbud til landsholdet fra den mulige debutant, så melder hans klubtræner i Leicester, Brendan Rodgers, ham nu ude.

Til mediet Leicester Mercury siger Rodgers, at Victor Kristiansen mod forventning ikke er blevet klar efter den ankelskade, som har plaget ham på det seneste.

– Han (Kasper Hjulmand, red.) håbede sikkert, ligesom vi gjorde, at Kristiansen ville blive klar til at spille. Jeg har ikke snakket med Kasper eller haft kontakt med ham, lyder det fra Rodgers.

Ved landsholdsudtagelsen tirsdag sagde Hjulmand, at Victor Kristiansen efter planen skulle spille weekendens kamp for Leicester mod Brentford, og at han derfor var klar ovenpå sin skade.

Den plan afliver Brendan Rodgers. Han slår fast, at den 20-årige danske back skal blive i England under landskampsterminen for at komme sig over skaden.

– Vi håbede alle sammen efter bulletinerne fra vores lægestab, at han ville blive klar. Men som denne uge er forløbet, bliver det desværre ikke tilfældet, siger Rodgers.

Danmark møder Finland og 23. marts i Parken og tre dage senere gæster Hjulmand og co. Kasakhstan. Det er de to første kampe i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere