AVIZ

28-årig fængslet for drabsforsøg med kniv i Esbjerg

Politi
Politi (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det var en 21-årig mand, der blev overfaldet om aftenen søndag den 26. februar. Politiet fik en anmeldelse om episoden, der blev beskrevet som et slagsmål med knive.

På stedet fandt politiet den 21-årige mand fra Varde ilde tilredt, og den unge mands tilstand blev efterfølgende betegnet som kritisk.

Han er nu uden for livsfare, oplyser politiet.

Den 28-årige mand, der er fra Esbjerg-området, blev anholdt onsdag, og torsdag har han været for en dommer ved Retten i Esbjerg, der valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Manden nægtede sig skyldig i drabsforsøg, men han kærede ikke kendelsen om varetægtsfængsling.

1. marts frigav politiet seks overvågningsbilleder af tre sort- og hætteklædte mænd i forbindelse med sagen. Politiet bad i den forbindelse om hjælp fra befolkningen til at få identificeret de tre.

Om den anholdte er en af de tre, fremgår ikke af politiets pressemeddelelse.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere