AVIZ

Gwyneth Paltrow i retten efter skiulykke: Jeg blev ramt bagfra

Actress Gwyneth Paltrow On Trial For Ski Accident
Actress Gwyneth Paltrow On Trial For Ski Accident (Pool/Ritzau Scanpix)

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

50-årige Paltrow, der også er influencer, beskyldes for at være skyld i et sammenstød med en mand på en skiløjpe i 2016.

Manden, den i dag 76-årige Terry Anderson, pådrog sig angiveligt blandt andet en hjerneskade og brækkede ribben i kollisionen. Han hævder, at Paltrow var skyld i ulykken og sagsøger hende for 300.000 dollar.

Det mener den amerikanske skuespiller dog ikke selv.

– Jeg stod på ski, og to ski kommer ind mellem mine ski, tvinger mine ben fra hinanden, og så var der en krop, der pressede mod min, og der var en meget mærkelig gryntende lyd, forklarede Paltrow i retten.

Skuespilleren forklarede videre, at de to herefter faldt – hende oven på ham – og at ski og kropsdele blev viklet sammen.

Dermed satte hun spørgsmålstegn ved afhøringen af Craig Ramon, der er ven af Terry Anderson og tidligere har afgivet forklaring i sagen. Han forklarede, at han hørte et skrig, før han så Paltrow køre ind i Anderson.

Paltrow nægter dog denne beskyldning. Hun forklarede fredag, at Ramon befandt sig omkring 12 meter væk fra hændelsen og dermed ikke var i stand til at bedømme, hvem der var skyld i hvad.

Paltrow har besvaret sagsanlægget med selv at lægge sag an mod Anderson. Hendes advokat siger, at beskyldningerne er noget “helt og aldeles vrøvl”.

Paltrow sagsøger Anderson for én dollar i erstatning. Hun har desuden beskyldt Anderson for at overdrive sine skader og forsøge at udnytte skuespillerens berømmelse og rigdom.

Gwyneth Paltrow vandt i 1999 en Oscar i kategorien Bedste Kvindelige Hovedrolle for sin præstation i “Shakespeare in Love”.

De seneste år har hun kun været med et i et begrænset antal film. En af de seneste var i 2019, hvor hun havde en mindre rolle i “Avengers: Endgame”.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere