AVIZ

Facebook-ejer fordobler overskud i tredje kvartal

Meta (Facebook) Q3 results

Overskuddet landede for perioden på 11,6 milliarder dollar – 81,9 milliarder kroner.

Det oplyser selskabet, skriver AFP.

Særligt et øget annoncesalg har spillet en rolle, og ifølge finansmediet MarketWire har selskabet her set en vækst på 24 procent.

– Vi havde et godt kvartal for vores fællesskab og forretning, siger Mark Zuckerberg, der er administrerende direktør og stifter af Meta, i en udtalelse om regnskabet.

Også selskabets omsætning er vokset – ifølge AFP rapporterer Meta, at omsætningen er vokset med 23 procent, til 34 milliarder dollar, sammenlignet med samme periode af 2022. Det svarer til omkring 240 milliarder kroner.

I marts lød det fra koncernen, at stigende omkostninger og et svagt annoncemarked ville medføre afskedigelsen af 10.000 ansatte og nedlæggelse af 5000 ubesatte stillinger.

Mark Zuckerberg har også proklameret, at 2023 skulle være “effektivitetens år”.

Meta, hvis fulde virksomhedsnavn er Meta Platforms, ejer desuden det beskedtjenesten Whatsapp.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere