AVIZ

Dansk kontinentalhold får ny navnesponsor

Sidste etape af PostNord Danmark Rundt 2023

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er skofirmaet Airtox, der har tegnet en sponsorat med holdet, der frem over kommer til at hedde Airtox-Carl Ras.

Restaurant Suri-Carl Ras befinder sig på kontinentalniveau, som er det tredjehøjeste. Sponsoratet med Airtox løber over tre år.

– Vi kan godt lide den entrepenørånd, som der ligger i nogle cykelhold, hvor de bare vil fremad. I stedet for kun at gå med nogle, der er på toppen, kan vi gå med nogle, der er på vej, som vi kan hjælpe med at komme opad, siger Henrik Wiingaard-Madsen, der er direktør i Airtox, til Ekstra Bladet.

Restaurant Suri-Carl Ras består udelukkende af danske ryttere og har blandt andre det 20-årige talent Gustav Wang og Magnus Bak Klaris, der i weekenden vandt det første DM i gravel, på kontrakt.

– Nu er jeg ikke selv ekspert på cykling, men jeg har en god kollega, der har forstand på det. Den strategi, de har, de ryttere, der er, og måden, de kører cykelholdet på, synes vi, er tiltrækkende, siger Henrik Wiingaard-Madsen.

Cykelholdet fra Holbæk har flere kendte navne med omkring holdet, da den tidligere cykelrytter Brian Holm, Jan Bech Andersen og den professionelle cykelrytter Mads Pedersen alle er med i ejerkredsen.

/ritzau/

Andre læser også