AVIZ

37-årig mand er blevet skuddræbt på klos hold i København

37-årig mand er blevet skuddræbt i København

Det oplyser Københavns Politi på et kort pressemøde torsdag aften.

– Ambulancer og politi var hurtigt fremme på stedet, men desværre er personen, der blev ramt, afgået ved døden, siger vicepolitiinspektør Jesper Bangsgaard.

Manden blev ramt af flere skud på klos hold på hjørnet mellem Nyropsgade og Herholdtsgade tæt på Vesterport i København.

Politiet modtog anmeldelsen om episoden klokken 17.18, fortæller Jesper Bangsgaard.

– Gerningsmanden flygtede fra stedet på et løbehjul, da han afgav skuddene iført en ret karakteristisk orange jakke og en stor blå taske af typen, man normalt udbringer mad i, siger vicepolitiinspektøren.

Den 37-årige mand var i forvejen kendt af politiet, men ikke i bandesammenhæng.

Politiet har ikke viden om, hvad der gik forud for skudepisoden. Men man er i gang med at forsøge at klarlægge, om gerningsmanden og den 37-årige mand kendte hinanden i forvejen.

– Vi har en række hypoteser, og efterhånden som vi får dem afkræftet, så koncentrerer vi os om en hovedhypotese. Det er alt for tidligt at sige noget om, i hvilken retning det kommer til at gå, siger Jesper Bangsgaard.

Politiet ved, at gerningsmanden flygtede i retning mod en tankstation, der ligger på hjørnet mellem Nyropsgade og Kampmannsgade.

Men derefter ved politiet ikke, hvor personen har bevæget sig hen.

– Når vi kører drabsefterforskning, kører vi det altid stort op i starten, fordi vi skal have fat i sporene hurtigst muligt, siger Jesper Bangsgaard.

– Det er vores teori, at det har været målrettet.

Politiet er i gang med at undersøge en række spor, men af hensyn til efterforskningen vil Jesper Bangsgaard ikke komme nærmere ind på det materiale og den viden, politiet har indsamlet.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere