AVIZ

7600 Skjern-borgere får midlertidig regionsklinik efter lægekonkurs

PLUS Videokonsultation med lægen har gjort sit indtog
PLUS Videokonsultation med lægen har gjort sit indtog (Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)

Det oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Både inventar og personale vil blive overtaget af regionen.

Det sker, efter Region Midtjylland har lavet en aftale med konkursboet efter Dit Lægehus Skjern og Skjern Bank. Aftalen blev indgået sent søndag aften.

Forventningen er, at den midlertidige klinik vil være klar i starten af næste uge. Det oplyser Anders Kühnau, regionsrådsformand i Region Midtjylland, i pressemeddelelsen.

Dit Lægehus Skjern gik konkurs tirsdag den 6. juni. Der var omkring 7600 borgere tilknyttet lægehuset.

De tilknyttede borgere har siden konkursen haft mulighed for at få lægehjælp hos nærmeste lægepraksis eller hos vagtlægen. Den mulighed gælder fortsat, indtil den midlertidige klinik åbner.

– Der skal lyde en stor tak til de læger i lokalområdet, der har taget ekstra patienter ind i den svære situation, der pludselig opstod med konkursen, siger koncerndirektør i Region Midtjylland Anders Kjærulff i pressemeddelelsen.

Siden konkursen har de ansatte i Dit Lægehus Skjern været hjemsendt. Ifølge klinikkens hjemmeside drejer det sig om 28 personer.

Det oplyses ikke, hvor længe den midlertidige klinik vil være åben.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere