AVIZ

Xavi er stolt over holdets spil og forspring i La Liga

(Juan Medina/Reuters)
(Juan Medina/Reuters)

Det siger Barcelonas cheftræner, Xavi Hernandez, efter søndagens El Clasico.

– 12 point foran i toppen af La Liga – vi står midt i en ekstraordinær sæson i ligaen. Det er jeg enormt glad for, og jeg bliver stolt, når jeg ser holdet spille, siger han.

Real Madrid, som havde cheftræner Carlo Ancelotti på sidelinjen, tog føringen gennem et selvmål af Ronald Araujo, men Barcelona fik udlignet, da Sergi Roberto lagde bolden i nettet lige før pausen.

Begge sider havde chancer for at vinde kampen, og Marco Asensio slog da også til for Real Madrid. Målet blev dog dømt offside af VAR, og i kampens døende minutter lagde Barcelonas Alejandro Balde bolden op til Franck Kessie, som sikrede hjemmeholdet sejren.

– En offside, som vi stadig er i tvivl om, gjorde, at vi ikke vandt, brokkede Carlo Ancelotti sig efter kampen.

– Jeg var ikke helt sikker. Vi er i tvivl om det, og vi tager tilbage til Madrid med denne tvivl.

Marco Asensios offsidemål virkede til at have lagt en dæmper på Barcelonas sejrsambitioner, og hjemmeholdet så ud til at være tilfredse med at kæmpe et uafgjort resultat hjem.

Måske derfor eksploderede Barcelona-fans på lægterne, da Franck Kessies mål gik ind med meget kort tid tilbage af kampen.

– Jeg har endnu ikke følelsen (af at ligaen er vundet, red.), men jeg forstår godt, at fansene synger “mestrene”. Vi har et stort forspring, men vi kan ikke begynde at slappe af, siger Xavi.

– Atmosfæren og den måde, fansene bakkede op om holdet, var helt fantastisk.

Barcelona ligger efter ligaens 26. spillerunde på førstepladsen med 12 point ned til Real Madrid, som ligger på andenpladsen.

/ritzau/AFP

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere