AVIZ

Væltet lastbil har spildt maling ud over motorvej på Fyn

(Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
(Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Milan Holck Nielsen.

Det er hele vestgående spor mellem afkørsel 57 Nørre Aaby og afkørsel 56 Ejby, der er spærret.

– Et forsigtigt gæt er, at vi nok er helt fremme ved middagstid, før vi kan åbne op for strækningen igen, siger vagtchefen onsdag morgen.

Årsagen er den omfattende oprydning på stedet. Lastbilen kørte med maling, og det er væltet ud over motorvejen. Det skal fjernes, før motorvejen kan åbnes igen.

– Vi arbejder på at suge og rense det op. Før vi kan åbne motorvejen, skal vi have det op, så det ikke er fedtet og glat derude, siger Milan Holck Nielsen.

Lastbilen tippede over lidt efter midnat, og siden da har arbejdet med at få ryddet op efter uheldet pågået. Ingen kom til skade i uheldet, men både autoværn og lastbilen har fået betydelige skader.

Også Vejdirektoratet har varslet om længere rejsetid i morgenmyldretrafikken.

– Forvent forlænget rejsetid, skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Her lyder en opdatering klokken 08 desuden, at oprydningsarbejdet trækker ud på stedet, så motorvejen ventes genåbnet i løbet af formiddagen.

Vagtchefen kender ikke uheldsårsagen. Politiet fik anmeldelsen om uheldet klokken 00.28.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere