AVIZ

Tyskland undersøger overgrebsanklager mod Rammstein-forsanger

FILES-GERMANY-ENTERTAINMENT-RIGHTS-POLITICS
FILES-GERMANY-ENTERTAINMENT-RIGHTS-POLITICS (Christophe Gateau/Ritzau Scanpix)

Det bekræfter en talsperson for anklagerne onsdag til nyhedsbureauet AFP.

– Der er taget indledende retlige skridt mod Till Lindemann om beskyldninger, som relaterer sig til strafbare seksuelle handlinger og distribution af narkotika, udtaler en talsperson.

Flere kvinder har beskyldt Lindemann for seksuelle overgreb og misbrug af sin magtposition.

Kvinderne har ifølge nyhedsbureauet dpa beskrevet situationer, som gjorde dem bange.

Unge kvinder blev ifølge beskyldningerne udvalgt under koncerter og bedt om at komme til efterfesten. Ifølge nogle af kvinderne er der efterfølgende foregået seksuelle handlinger, efter at de har fået bedøvende stoffer.

Advokater for Lindemann har – inden anklagernes udmelding onsdag – afvist beskyldningerne.

– På sociale medier, især Instagram, Twitter og YouTube, er diverse kvinder kommet med alvorlige beskyldninger mod vores klient, siger advokaterne Simon Bergmann og Christian Schertz ifølge dpa torsdag.

– For eksempel har der gentagne gange været beskyldninger om, at kvinder blev givet bedøvende stoffer eller alkohol for at gøre vores klient istand til at udføre seksuelle handlinger på dem. Disse beskyldninger er uden undtagelse usande.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere