AVIZ

Tysk politi eftersøger genstande efter aktion mod islamisk center

Major raid against Islamists in seven federal states

Indenrigsministeriet siger, at det har iværksat en meget omfattende politiaktion, hvor 54 genstande med forbindelse til Hamburgs Islamiske Center eftersøges i syv føderale delstater.

– På et tidspunkt, hvor mange jøder føler sig særligt udsat for fare, vil Tyskland hverken tolerere islamistisk propaganda eller antisemitisk opildnen til fjendskab mod Israel, siger den tyske indenrigsminister, Nancy Faerber.

Hun tilføjer, at det tyske politi har iværksat efterforskninger og storrazziaer mod Hamburgs Islamiske Center og bygninger i seks eller syv andre delstater.

Det Islamiske Centrum i Hamburg anses for at være en forlænget arm for det iranske regime, som har lykønsket Hamas med angrebet på Israel den 7. oktober, og som ser dette “som et vendepunkt i fortsættelsen af den bevæbnede modstand mod Israel”.

/ritzau/dpa

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere