AVIZ

Tusinder er mødt op til LA-leders politiske show i K.B. Hallen

Alex Vanopslagh (LA) holder politisk rally og taler om ny bog
Alex Vanopslagh (LA) holder politisk rally og taler om ny bog (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Over mere end to timer skal Alex Vanopslagh i selskab med gæster på scenen dele ud af sine tanker med udgangspunkt i partilederens bog “Vejen til ansvar” i et sjældent set politisk show, hvor deltagerne har betalt for at komme.

Kort før showets start var der solgt tæt på 2700 billetter ud af 3000 tilgængelige, oplyser Liberal Alliance.

– Tusind tak, fordi I vil bruge en aften her i K.B. Hallen på noget politisk, indleder Alex Vanopslagh.

– Det har jeg glædet mig enormt meget til – skiftevis glædet mig og skiftevis tænkt: Hvad gør vi, hvis der kun kommer 200 mennesker?

Alex Vanopslagh forklarer fra scenen noget af baggrunden for, hvorfor han har valgt at skrive en bog og nu inviterer til et politisk arrangement.

– Det er, fordi jeg tror på, at vi skal tage ansvaret tilbage. Ansvaret tilbage fra staten, kommunen, og alle dem, der siger, at det er alle andres skyld, og nu må samfundet da også gøre noget.

– Lad os tage ansvaret tilbage. Så tror jeg, at vi får et bedre samfund og et bedre Danmark. Det er også sådan, at Danmark er blevet til et dejligt land, siger LA-partilederen fra scenen.

Undervejs tager han også imod spørgsmål, som publikum har stillet gennem deres mobiltelefoner.

Første gæst i K.B. Hallen var Ukraines ambassadør i Danmark, Mykhailo Vydoinyk. Han modtog efterfølgende et stående bifald fra salen, der tæller alt fra nyudklækkede studenter til ældre ægtepar.

Senere kommer også blandt andre udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) og komiker Casper Christensen forbi.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere