AVIZ

Tre børn og tre voksne er døde efter skoleskyderi i USA

Police officers arrive at the Covenant School, Covenant Presbyterian Church, after reports of a shooting in Nashville
Police officers arrive at the Covenant School, Covenant Presbyterian Church, after reports of a shooting in Nashville (Metropolitan Nashville Pd/Reuters)

Det bekræfter politiet i Nashville på en pressekonference lidt over klokken 19 dansk tid mandag.

Efter at have modtaget alarmopkald om skyderiet ankom politiet til skolen. Personen, der skød, blev derefter dræbt af politiet.

Politiet formoder, at gerningskvinden var i teenageårene, men hendes alder er endnu ikke bekræftet, oplyser politiet. Hun bar to rifler og en pistol.

Politiet modtog et alarmopkaldet om skyderiet cirka klokken 10.30 lokal tid, 17.30 dansk tid.

– Et skoleskyderi har fundet sted på Covenant-skolen, ved Covenant Presbyterian-kirken og på Burton Hills Drive, skrev politiet på Twitter klokken 18 dansk tid.

– Personen, der skød, blev mødt af politiet og er død.

Nashville er den største by og hovedstad i delstaten Tennessee.

På sin hjemmeside beskriver Covenant-skolen sig selv som en kristen privatskole, hvor børn kan gå frem til sjette klasse. Der går 209 børn på skolen, der åbnede i 2001.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere