AVIZ

To mænd anholdt med fyrværkeri foran Galatasaray-hotel

Turkey Soccer Champions League

Det fortæller Københavns Politi til Ritzau.

Det tyrkiske fodboldhold Galatasaray, der tirsdag aften møder FCK i en afgørende kamp i Champions League, har overnattet på netop Mariott Hotel.

Politiet vil ikke udtale sig om, om de anholdte er FCK-fans.

Tirsdagens kamp kan afgøre, om det bliver FCK eller Galatasaray, der kommer videre fra gruppespillet i Champions League. Der er derfor meget på spil – både økonomisk og sportsligt.

FCK og Københavns Politi har taget forholdsregler i forhold til sammenstød mellem fansene fra de to klubber. Blandt andet er der oprettet en visitationszone, der skal sikre, at der ikke kommer sammenstød.

Der er to indgange til zonen, der begge åbner tirsdag klokken 15.

FCK skriver, at Galatasarays fans kun må opholde sig på D-tribunen. Skulle fans af det gæstende hold forsøge at snige sig ind på de øvrige tribuneafsnit, vil de blive bortvist.

Desuden har politiet oprettet en midlertidig skærpet strafzone. Den betyder, at lovovertrædelser som vold og hærværk kan straffes med op til det dobbelte af normalt.

Galatasarays fans skal desuden blive på stadion i én time efter slutfløjt.

Søndag var den aarhusianske klub AGF forbi København, da klubben skulle spille mod Brøndby, der har hjemme på den københavnske vestegn.

Natten inden kampen blev der affyret fyrværkeri foran det hotel, AGF havde valgt at sove på inden kampen.

FCK og Galatasaray kæmper om at følge Bayern München videre til forårets knockoutkampe i Europas største klubturnering.

FCK indtager andenpladsen i gruppe A med fem point og kan med en sejr gå videre. Uafgjort kan også vise sig at være nok, hvis Manchester United samtidig ikke vinder over Bayern München.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere