AVIZ

Thomasberg bliver ny cheftræner i FC Midtjylland

Superliga Silkeborg IF - Randers FC
Superliga Silkeborg IF - Randers FC (Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Thomasberg får en treårig kontrakt, som løber frem til sommeren 2026. Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

– Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at den her mulighed skulle forfølges. FC Midtjylland ligger mig rigtig nært i og med, jeg både har været spiller og træner i klubben, siger Thomasberg til klubbens hjemmeside.

Han har set, at resultaterne har haltet i FCM, som ikke opnåede en placering i top-6 i Superligaen.

– Resultaterne er desværre ikke gået som ventet, og det er selvfølgelig det allerførste, jeg skal rette op på.

– FC Midtjylland er en klub, som skal kæmpe med om titler, og vi skal have holdet tilbage på rette spor. Nu skal der naturligvis finjusteres nogle ting, men fodboldholdet er stadig rigtig godt, siger Thomasberg.

FCM-sportschef Svend Graversen ser frem til at få Thomasberg som træner i de kommende år.

– Thomas har et indgående kendskab til klubben – både qua sine ti år i FC Midtjylland og som træner for andre superligahold. Han har været ude at dygtiggøre sig og virkelig bevist sig selv.

– Thomas’ måde at se og praktisere fodbold på, tror vi på i FCM. Han står for offensive dyder og en powerfuld spillestil, siger Svend Graversen.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere