AVIZ

Startupcentral.dk er konkurs, men arbejder på at kunne fortsætte

Foto: Pexels Situationsbillede

Pressemeddelelse                                                                                                                                            22. oktober 2023

Alvorlig sygdom hos grundlæggeren Anders Fogh med følgende økonomiske udfordringer nødvendiggør at Startupcentrals bestyrelse erklærer virksomheden konkurs.

Bestyrelsen har sat Anders, som også har været ungdomselite fodboldspiller, på bænken med en skade, så han kan blive rask. 

Advokatfirmaet Horten, som Bestyrelsen har antaget, arbejder som kurator for Startupcentral.dk benhårdt på en rekonstruktion og videreførsel af virksomheden som 

”Danmarks vigtigste netværk for iværksættere og selvstændige”. 

Nicolai Thornemann, partner i Horten siger ”Vi skal tage godt hånd om alle medlemmerne, fordelspartnerne og de over 80 frivillige coaches, som sætter deres kompetencer til rådighed for Startupcentrals medlemmer. Vi har at gøre med en udsat gruppe i dansk erhvervsliv, de små og mellemstore iværksættere og selvstændige. Faktisk kan vi se, at over 30 forskellige brancher er medlemmer i Startupcentral” Nicolai Thornemann fortsætter ”Startupcentral.dk fortjener at blive bevaret på den ene eller anden måde.”

Horten er allerede i gang med at finde nye samarbejdspartnere, der eventuelt kan overtage og videreføre Startupcental.dk samt bevare grundideen. 

Det er vigtigt for Anders Fogh at se sin ambition og vision om ”alle har ret til at blive iværksætter/selvstændig” blive videreført og han deltager gerne i arbejdet. 

Danmark har nemlig ikke særlig gode forhold for iværksætteri og alene i det faktum er berettigelsen for en virksomhed som Startupcentral.dk

Startupcentral regner med at der minimum er 15000 iværksættere/selvstændige, der kan have afgørende fordel af et medlemskab både forretningsmæssigt og økonomisk.

Anders Fogh er i behandling og i god bedring, men det nødvendige og tidskrævende fokus herpå gjorde virksomheden økonomisk nødlidende, så det til sidst fik en konkurs som konsekvens. 

Startupcentrals bestyrelse valgte Horten som konkursadvokat, da Horten har vist en rigtig god forretningsmæssig og menneskelig ambition om at finde en ny vej for Startupcentral.dk.

Kontakt personer:

 Bestyrelsesformand Startupcentral.dk

Karsten Koed

karsten@beyondadvertising.dk

40288129

 Partner Horten                                                                                               

Nicolai Thornemann                                                                  

nic@horten.dk

52344057

Kurator Horten

Søren Bøgelund

sbd@horten.dk

52344213                                                                                       

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere