AVIZ

Skjelmose dropper satsning på Tour de France i 2024

CYCLING-FRA-TDF2023-STAGE21

Det siger den danske mester i Bobby Julich og Jens Voigts podcast ifølge B.T.

– Jeg vil gerne gøre det godt i ardennerugen og især forbedre mit Liège-Bastogne-Liège-resultat, siger Skjelmose.

Mattias Skjelmose kørte i år i top-ti i alle tre løb i ardennerugen. I Liège-Bastogne-Liège blev han nummer ni.

– Derudover satser jeg på Dauphiné og forhåbentlig også OL, og derefter har jeg Vueltaen som et stort mål, som bliver efterfulgt af VM.

Den danske cykelrytter kigger også længere frem end blot til næste sæson.

– Det er grunden til, at jeg kører Vuelta næste år. Kim Andersen (Trek-sportsdirektør, red.) kom med sin masterplan, der var at køre klassement i Vueltaen til næste år, før jeg går all in på klassementet i Touren året efter, siger Skjelmose.

Skejlmose vandt i år Schweiz Rundt samlet og fik efterfølgende debut i Tour de France.

Målet var fra start det samlede klassement i den franske grand tour, men det blev undervejs ændret til i stedet at være fokuseret på etaper.

Danskeren vandt ikke nogen etaper, men hjalp holdkammeraten Giulio Ciccone til at vinde den prikkede bjergtrøje og danske Mads Pedersen til at gå efter de etaper, der passede ham.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere