AVIZ

Sherif: Eksplosion ved Niagara Falls var tragisk ulykke

Incident on the Rainbow Bridge border crossing in Niagara Falls

Ifølge den lokale sherif i Eerie County var eksplosionen “tragisk ulykke”, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Allerede sent onsdag aften dansk tid sagde New Yorks guvernør, Kathy Hochul, i en briefing, at der på det tidspunkt foreløbigt ikke var noget tegn på, at der skulle være tale om terror. Det skriver AFP.

Ifølge Reuters er det føreren af den eksploderede bil og en passager, der er omkommet.

To personer, der befandt sig i bilen, er døde, og en grænsevagt er blevet lettere såret, siger kilden til Reuters.

Hochul bekræfter, at to mennesker er omkommet.

Forbundspolitiet bekræftede tidligere onsdag, at det var i færd med at undersøge en eksplosion i et køretøj på Rainbow-broen mellem USA og Canada ved Niagara Falls.

Der er “ingen kendt trussel” fra den canadiske side af grænsen til New York, lød det fra Niagara Regional Police Service i en opdatering.

Et øjenvidne fortæller til den britiske tv-station BBC, at bilen kørte i høj fart fra USA med retning mod Canada, da den ramte et autoværn og eksploderede “som en ildkugle”.

Broen er blevet afspærret, mens politiet arbejder på at finde ud af, hvad der er sket.

Canadas premierminister, Justin Trudeau, siger i en udtalelse i Canadas parlament, at der er tale om en “meget alvorlig situation”.

Canadas minister for offentlig sikkerhed, Dominic LeBlanc, sagde på et pressemøde onsdag aften dansk tid, at Canadas regering tager situationen “ekstremt alvorligt”.

En kilde i Det Hvide Hus i Washington D.C. siger til Reuters, at situationen bliver fulgt tæt.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere