AVIZ

Seattle taber på hjemmebane trods scoring fra Bjorkstrand

Lightning Kraken Hockey

Tampa Bay kom foran 2-0 i første periode, før Bjorkstrand reducerede til 1-2 i anden, hvor det også blev til 2-2.

I tredje periode kunne Seattle endelig tage føringen ved et tidligt mål. Men Tampa Bay holdt ved og udlignede til 3-3.

Stillingen holdt til slutningen af tredje periode, hvorfor opgøret måtte afgøres i overtid.

Her skulle Tampa Bay blot bruge 3 minutter og 12 sekunder, før russiske Nikita Kucherov kunne afgøre det med sin scoring til 4-3.

Bjorkstrand har stået for 8 mål og 13 assists i sæsonen.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]