AVIZ

Politi søger vidner efter jagt på sort Mercedes nær Slagelse

Politi
Politi (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Det oplyser vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Nicolai Lynge natten til lørdag.

I løbet af otte-ti minutter jagtede politiet en sort Mercedes uden nummerplade nord for Slagelse kort før klokken 20.00 fredag aften. Bilens fører var en mand midt i 40’erne.

Den sorte bil forsøgte at slippe væk, da en patruljebil ønskede at stoppe køretøjet på grund af den manglende nummerplade.

– Dér vælger føreren så at prøve at stikke af fra os, siger Nicolai Lynge.

Politiet satte straks efter ham.

– Det var dramatisk på den måde, at hans kørselsmønster var sådan, at flere bilister var tæt på at blive ramt, og nogle er blevet overhalet højre om, fortsætter vagtchefen.

Eftersættelsen begyndte i Slagelse og sluttede ikke langt fra Høng, da den sorte Mercedes forulykkede. De nærmere omstændigheder om selve ulykken afviser vagtchefen at uddybe.

Politiet søger nu vidner, der kan kaste yderligere lys over, hvordan bilen præcist har kørt.

Føreren er indlagt på sygehuset. Vagtchefen ønsker ikke at oplyse nærmere om hans tilstand.

Den sorte Mercedes er blevet beslaglagt, da politiet kategoriserer hændelsen som vanvidsbilisme på grund af høje hastigheder.

De nærmere sigtelser mod manden arbejder politiet fortsat på at fastlægge.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere