AVIZ

OB sælger stortalent til hollandsk klub

Superliga: OB-FC Midtjylland
Superliga: OB-FC Midtjylland (Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Jakob Breum skiftede fra Næsby til OB som U17-spiller, og han fik debut på superligaholdet i juni 2020 i en alder af 16 år og 203 dage.

I november 2021 skrev han under på sin første professionelle kontrakt med OB.

Siden er det blevet til 51 kampe i OB-trøjen for Jakob Breum. I de kampe er han noteret for fire mål og tre assister.

– Det bliver mærkeligt at skulle forlade klubben, og det har været en ære at få lov til at spille i de flotteste striber i Danmark.

– Det har været fem år med op- og nedture, men det har helt klart været en kæmpe fornøjelse at have sin daglige gang i Ådalen, siger Jakob Breum til klubbens hjemmeside.

OB-fodbolddirektør Björn Wesström har haft travlt i disse dage. Mandag blev 18-årige Yankuba Minteh solgt, og nu forlader endnu en teenager den fynske klub.

– Jakob er på mange måder et forbillede for OB, da han rykkede direkte fra akademiet ind i startopstillingen og nu bliver solgt videre til en højere rangeret liga i Europa.

– Han bliver nu en fin ambassadør for OB’s talentudvikling i den hollandske Æresdivision, og vi takker ham for denne gang og ønsker ham alt det bedste i sin nye klub, siger Björn Wesström.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere