AVIZ

Messi og Ronaldo skal dyste mod hinanden i sjældent opgør

FILES-FBL-SAUDI-MESSI

Det oplyser Inter Miami natten til tirsdag dansk tid.

Opgøret er en del af træningsturneringen Riyadh Season Cup, hvor saudiarabiske Al-Hilal desuden deltager.

Al-Hilal har spillere som Neymar, Aleksandar Mitrović, Rúben Neves og Kalidou Koulibaly i truppen.

For Inter Miami er deltagelsen i turneringen en del af klubbens første internationale turné, der også byder på opgør i El Salvador og Hongkong.

– Dette er endnu en kæmpe mulighed for at skabe varige forhold med passionerede fans, lyder det fra Inter Miamis forretningschef, Xavier Asensi, i pressemeddelelsen.

Kampene på Kingdom Arena i Riyadh spilles 29. januar og 1. februar.

Messi og Ronaldo, der tilsammen har vundet Ballon d’Or 13 gange, har spillet mod hinanden mindst 30 gange i løbet af karrieren.

Messi har vundet Ballon d’Or otte gange, senest i år, mens Ronaldo har vundet prisen fem gange.

De interne dueller er dog blev færre, i takt med at de to stjerner har forladt den europæiske klubscene, hvor det særligt var i opgørene mellem Barcelona og Real Madrid, at de plejede at dyste.

De to spillede senest mod hinanden i et opgør mellem PSG og et saudiarabisk allstar-hold i januar. PSG vandt kampen, hvor både Messi og Ronaldo scorede, 5-4.

Da Messi forlod franske PSG i juni, fik han også tilbud om at tilslutte sig den stjernespækkede saudiarabiske liga. Men han valgte i stedet at skrive kontrakt med Inter Miami, der er ejet af den tidligere fodboldspiller David Beckham.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere