AVIZ

Mand er anholdt i forbindelse med mistænkeligt dødsfald i Holstebro

Politiauktion på Brorsonsvej og Lemvigvej i Holstebro

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet skriver, at sagen efterforskes som et mistænkeligt dødsfald.

En mand er anholdt i sagen. Politiet skriver, at manden og kvinden havde en relation, men oplyser ikke nærmere om den anholdte.

Kvindens pårørende er underrettet.

– Vi efterforsker sagen som et mistænkeligt dødsfald. Ved ethvert mistænkeligt dødsfald iværksætter vi en stor gerningsstedsundersøgelse, siger Jim Hansen, som er vicepolitiinspektør og efterforskningsleder, i pressemeddelelsen.

Retsmedicinere og kriminalteknikere undersøger på adressen, og der er også tilkaldt hunde og droner til at undersøge området.

Politiet betragter dødsfald som mistænkelige, når man ikke umiddelbart kan fastlægge, hvad dødsårsagen er, og når man ikke kan udelukke, at der ligger en forbrydelse bag.

Politiet har tidligere onsdag skrevet på det sociale medie X, at der er afspærringer på blandt andet Lemvigvej på grund af politiets arbejde.

Samtidig lød det, at der ikke var fare for naboer eller andre i området.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere