AVIZ

Måldebutant er euforisk over nordsjællandsk kurs mod avancement

UEFA Europa Conference League - Spartak Trnava vs FC Nordsjaelland

Det blev her til en sejr på 2-0 ude mod Spartak Trnava.

– Jeg ser bolden komme ind mod Lucas Hey, og at han får hovedet på. Så snitter jeg den bare og ser, at den går ind.

– Vi havde en lignende situation til træningen, hvor jeg også får scoret, så det var en lidt indøvet en, udtaler Jensen-Abbew ifølge klubbens hjemmeside.

Målet blevet scoret efter 36 minutter.

Oveni hatten var det også den 21-årige spillers første fuldtræffer for FC Nordsjælland.

– Det var mit første mål i FC Nordsjælland, hvilket føles helt fantastisk. Det er fedt at kunne komme ind og gøre en forskel og hjælpe holdet – det er det vigtigste. Det var vel den perfekte aften for mig, så jeg kan ikke bede om meget mere, siger han.

Johannes Hoff Thorup havde lidt dristigt valgt at starte med store profiler som Ibrahim Osman, Oliver Villadsen, Adamo Nagalo og Daniel Svensson på bænken.

De danske vicemestre satte sig alligevel på kampen fra start. Det var kun koncentrationssvigt i opspillet, som gav hjemmeholdet muligheder.

Hoff Thorup var da også tilfreds efter slutfløjt.

– Jeg synes, at vi klarer deres lange og direkte spil rigtig godt. Kollektivt er vi i gode positioner og får samlet mange andenbolde op, hvilket gør, at vi kan sætte et godt tryk på dem – både i første og anden halvleg.

– Og så synes jeg, at det var godt at se vores offensiv tage endnu et skridt i den positive retning. Vi er rigtig dygtige til at kombinere og får også lavet nogle chancer, hvor vi gik tæt på dem og får også spillet i små kombinationer omkring dem, hvilket 2-0 målet er et godt bevis på.

Christian Rasmussen sikrede målet til 2-0 efter 48 minutter.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere