AVIZ

Måldebutant er euforisk over FCN-kurs mod avancement

UEFA Europa Conference League - Spartak Trnava vs FC Nordsjaelland

Det blev til en FCN-sejr på 2-0 ude mod Spartak Trnava.

Med sejren er FCN lunt placeret på andenpladsen i gruppen med seks point efter tre kampe.

– Jeg så bolden komme ind mod Lucas Hey, og at han fik hovedet på. Så snittede jeg den bare og så, at den gik ind.

– Vi havde en lignende situation til træning, hvor jeg også fik scoret, så det var en lidt indøvet en, siger Jonas Jensen-Abbew til klubbens hjemmeside.

Målet blevet scoret efter 36 minutter. Oveni hatten var det den 21-årige spillers første fuldtræffer for Farum-mandskabet.

– Det var mit første mål i FC Nordsjælland, hvilket føles helt fantastisk. Det er fedt at kunne komme ind og gøre en forskel og hjælpe holdet.

– Det er det vigtigste. Det var vel den perfekte aften for mig, så jeg kan ikke bede om meget mere, siger han.

FCN-træner Johannes Hoff Thorup havde dristigt valgt at starte med store profiler som Ibrahim Osman, Oliver Villadsen, Adamo Nagalo og Daniel Svensson på bænken.

De danske vicemestre satte sig alligevel på kampen fra start. Det var kun koncentrationssvigt i opspillet, som gav hjemmeholdet muligheder.

Hoff Thorup var da også tilfreds efter slutfløjtet.

– Vi klarede deres lange og direkte spil rigtig godt. Kollektivt var vi i gode positioner og fik samlet mange andenbolde op, hvilket gjorde, at vi kunne sætte et godt tryk på dem – både i første og anden halvleg.

– Og så synes jeg, at det var godt at se vores offensiv tage endnu et skridt i den positive retning.

– Vi var rigtig dygtige til at kombinere og fik også lavet nogle chancer, hvor vi gik tæt på dem og fik også spillet i små kombinationer omkring dem, hvilket 2-0 målet var et godt bevis på, siger træneren.

Christian Rasmussen scorede FCN’s mål til slutresultatet 2-0 efter 48 minutter.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere