AVIZ

Luis Diaz bønfalder oprørsgruppe om at løslade hans far

Premier League - Luton Town v Liverpool

Det skete i en udtalelse på det sociale medie X efter Liverpools kamp i Premier League mod Luton, skriver mediet The Guardian.

– Vi bliver mere bekymrede for hvert sekund, hvert minut, der går. Vi har ingen ord, der kan beskrive vores families forfærdelige følelser, og det vil være det samme, så længe han ikke er hjemme.

Diaz’ forældre blev for nylig bortført i hjembyen Barrancas nær Colombias grænse til Venezuela. Mens moren blev hurtigt frigivet, venter faren fortsat på at blive løsladt.

Lederen af ELN, kommandør Antonio Garcia, udtalte i sidste uge, at kidnapningen af spillerens far var en fejl.

Og lørdag fortalte Colombias indenrigsminister, Luis Fernando Valasco, at regeringen og ELN var enige om, at faren skulle løslades. Der skulle dog opnås enighed om et “sikkert sted”, hvor udleveringen kan finde sted.

I sin udtalelse opfordrer Diaz yderligere internationale organisationer til at hjælpe med at få farens løsladelse på plads.

– Jeg bønfalder jer om at løslade min far lige nu og respektere hans integritet. Jeg vil gerne takke alle colombianere og det internationale samfund for jeres hjælp, lyder det fra Diaz.

Diaz var søndag tilbage i aktion for Liverpool og endte med at redde klubben fra ydmygelse med et mål dybt inde i overtiden til 1-1.

Colombianeren hev derefter sin trøje op og fremviste en T-shirt, hvor der på spansk stod, hvad der kan oversættes til “Frihed til far”.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere