AVIZ

Herlevspiller kalder semifinale sin største bedrift i klubben

(Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)
(Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)

En af spillerne, Mikel Bertelsen, siger efter kampen til lokalmediet Heleherlev.dk, at han for få uger siden ikke havde forestillet sig, at holdet ville kunne nå en semifinale.

Det er første gang siden 1984, at Herlev har vundet en slutspilsserie.

– At komme i semifinalen tror jeg sgu er den største bedrift, jeg har opnået i klubben. Det viser os som det største hold, siger 22-årige Lasse Mortensen, der også spiller i klubben.

Ifølge Heleherlev.dk var der også stor opbakning til spillerne fra tilskuerpladserne. Trommespillet overdøvede næsten tilskuerne, og Herlev-flag vajede.

Lars Skjøth, der er direktør for holdet, siger, at sejren er fuldt fortjent, og at hele holdet har arbejdet meget hårdt frem mod kampen.

Tirsdag spillede også Herning og Esbjerg sig i semifinalerne.

For Herning er det første gang siden 2018, at man spiller med i semifinalerne.

Torben Skovgaard, der er direktør for holdet fra Herning, siger til Herning Folkeblad, at der har været et stort pres på holdet for at nå semifinalerne.

– Mentalt har det været hårdt for os alle sammen. Vi vidste, at der var risiko for, at vi ikke kom igennem, og det ville have været en katastrofe, hvis det var sket igen i år.

– Det her er vigtigt for vores fremtid både sportsligt og kommercielt. Fans, sponsorer og hele vores netværk higede efter, at vi fik bevist, at vi kunne komme videre fra en DM-kvartfinale, siger han.

Hvem der får den fjerde og sidste semifinaleplads bliver afgjort fredag aften, når Aalborg og Rungsted mødes i Aalborg.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere