AVIZ

Heindahl skal opereres i knæet og er ude i månedsvis

IHF World Womens Handball Championship, semifinals: Denmark- Norway

Men det er ikke så galt fat med den rutinerede stregspiller, som man kunne frygte.

Dansk Håndbold oplyser lørdag formiddag, at Kathrine Heindahl har pådraget sig en skade på et ledbånd i knæet, og hun har dermed undgået en korsbåndsskade, som er nøkket værre.

Hun skal dog opereres og forventes nu ude i tre-fire måneder.

– Vi er først og fremmest rigtig kede af det over Heindahls skade, men samtidig er vi også lettede over omfanget, siger landstræner Jesper Jensen.

– Når en spiller går i gulvet og tager sig til knæet, frygter man altid det værste, og selv om vi græder med Kathrine og hellere ville have været foruden den her skade, er det trods alt godt nyt, at skadens omfang ikke er så slemt, som vi først frygtede, siger han.

I landsholdstruppen erstattes Kathrine Heindahl af Team Esbjerg-spilleren Kaja Kamp til bronzekampen mod Sverige søndag.

Kathrine Heindahl er ked af situationen, fortæller hun.

– At spille VM på hjemmebane har været en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg har nydt hvert eneste minut, så selvfølgelig er jeg enormt skuffet over og træt af ikke at kunne gøre den her VM-rejse færdig inde på banen sammen med holdet.

– Men nu håber jeg bare på, at de sikrer sig den bronzemedalje på søndag, siger hun.

Kathrine Heindahl måtte bæres fra banen i anden halvleg af semifinalen mod Norge.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere