AVIZ

Danske EM-billetter er revet væk

EM-kval: Danmark - San Marino

Det skriver Dansk Boldspil Union (DBU) på sin hjemmeside.

– Det er stort, at der allerede, ti dage efter vi satte de danske EM-billetter til salg, nu er udsolgt, siger fankoordinator Martin Ramtung.

– De danske fans har været med til at skabe fantastiske kulisser i Parken, og det er fantastisk, at vi nu også kommer til at se minimum 10.000 danskere på lægterne til alle gruppekampene.

Danmark lægger slutrunden ud med at spille i Stuttgart mod Slovenien 16. juni. Fire dage senere venter England i Frankfurt, inden Danmark slutter gruppen af 25. juni i München mod Serbien.

Opbakningen vækker også glæde i den danske spillertrup.

– Det betyder alt for os, at så mange fans kommer til Tyskland og støtter holdet. Det fællesskab, vi har med de danske fans, er uvurderligt, siger Christian Eriksen.

– Vi vil gøre at for at gøre dem stolte og sammen skabe en stor, rød-hvid fest til sommer.

DBU advarer i samme ombæring mod at købe billetter fra uautoriserede sider, da det dermed ikke kan garanteres, at billetterne er ægte.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere