AVIZ

HB Køges mestertræner takker af efter hårde år

Champions League kvinder: HB Køge - Juventus
Champions League kvinder: HB Køge - Juventus (Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

Weekendens kamp mod Brøndby, hvor HB Køge med al sandsynlighed sikrer sig et nyt mesterskab, bliver Søren Randa-Boldts sidste.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor hovedpersonen fortæller, at han har brug for en pause efter nogle år, hvor han succesfuldt har bekæmpet en kræftsygdom.

– Jeg har det godt i dag og er også erklæret helbredt, men jeg er nået frem til, at det er sundt lige at hvile kroppen og sindet nogle måneder, inden jeg eventuelt skal tilbage til fodbolden, siger Søren Randa-Boldt.

Søren Randa-Boldt kom til HB Køge i 2021 og førte klubben til DM-guld i første forsøg. Lørdag kan kun et enormt nederlag til Brøndby ændre på, at HB Køge bliver mester igen.

Inden den sidste runde er HB Køge på førstepladsen tre point foran Brøndby og har en målscore, der er 21 mål bedre end rivalernes.

– Med sin ro og sin erfaring har Søren Randa-Boldt taget HB Køge til det næste niveau. Hans beslutning er ærgerlig, men jeg har også den største respekt og forståelse for, at han har mærket efter og nu tager en timeout, siger direktør Per Rud.

Han skal nu på jagt efter en erstatning for Søren Randa-Boldt.

– Vi går efter at finde en person, der kan fortsætte linjen under Søren og præge retningen, sådan at vi kan bevare førertrøjen som Danmarks bedste kvindelige klub, siger Per Rud.

Søren Randa-Boldt har tidligere i trænerkarrieren blandt andet vikarieret som dansk landstræner.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere