AVIZ

FCM er ifølge forsvarsspiller tilbage i topstriden efter sejr

FBL-FRA-LIGUE1-NICE

Sådan lyder meldingen fra FCM-stopperen Mads Bech Sørensen, der fredag var med, da herningenserne vandt 2-1 på hjemmebane over Lyngby i 3F Superligaen.

Med sejren befinder FCM sig nu på fjerdepladsen i 3F Superligaen – to point bag FCK i toppen og to point foran FCN på femtepladsen.

FCM har dog spillet en kamp mere end begge.

– Det er en sindssygt dejlig sejr, vi får i dag. Det har været to vigtige sejre den her uge, siger Mads Bech Sørensen til FCM’s hjemmeside med henvisning til også mandagens sejr på udebane over OB.

Der er dog ifølge forsvarsspilleren, der i sommer blev hentet hjem til Danmark fra engelske Brentford, stadig plads til forbedring i midtjydernes spil.

– Vi har ikke styr på dem i alle 90 minutter. Men vi bevarer fokus, får puttet nogle af vores chancer ind og minimerer samtidig nogle af de muligheder, de kommer frem til, siger han.

– Det ændrer ikke på, at vi gerne vil holde flere clean sheets og score flere mål, men lige nu gør vi nok til at få sejrene i hus.

Dario Osorio og Adam Gabriel sørgede for FCM’s to mål, mens Andri Gudjohnson scorede for Lyngby.

FCM får allerede tirsdag muligheden for at teste sig mod FCK i Parken i pokalturneringens ottendedelsfinale.

Det er dog ikke mere end godt en måned siden, at FCM sidst vandt over FCK i Parken, da det i september blev til en 2-0 sejr – dengang i 3F Superligaen.

– Det er altid fedt at spille i Parken mod FCK, så det, tror jeg, alle i truppen ser frem til. Vi skal derover og levere den samme præstation som sidst, hvor vi spiller som et hold, står kompakt og slår til, når vi kommer til chancer, siger Mads Bech Sørensen.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere