AVIZ

FCK trækker de forsvarende mestre Manchester City i CL

PRESSER-FBL-EUR-RED STAR-MAN CITY-STADIUM-Fbl-Eur-C1

Det første opgør i Parken spilles 13./14. eller 20./21. februar, mens der er returopgør i Manchester to uger efter den første kamp.

FCK kunne trække Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Dortmund, Manchester City eller FC Barcelona.

Der gik lang tid, før FCK blev trukket op, så da danskerne kom op, var kun Real Madrid og Manchester City tilbage i bowlen af gruppevindere. Da RB Leipzig var det sidste hold tilbage af gruppetoere og havde været i gruppe med Manchester City, stod det klart, at City ville blive FCK’s modstander.

Manchester City vandt turneringen i sidste sæson og skal jagte at blive det første engelske hold til at genvinde turneringen siden 1978. Dengang gjorde Liverpool det.

De danske mestre kom videre som toer fra gruppen, der blev vundet af Bayern München. FC København sluttede foran Galatasaray og Manchester United.

FCK er en gang tidligere gået videre fra gruppespillet i Champions League. Det skete i sæsonen 2010/11, hvor man i ottendedelsfinalen mødte Chelsea. Her blev det til et samlet nederlag på 0-2.

I sidste sæson sluttede FCK sidst i sin Champions League-gruppe.

De otte ottendedelsfinaler ser således ud:

FCK-Manchester City.

RB Leipzig-Real Madrid.

Lazio – Bayern München.

FC Porto – Arsenal.

PSG – Real Sociedad.

Inter – Atlético Madrid.

Napoli – FC Barcelona.

PSV – Borussia Dortmund.

/ritzau/

Andre læser også

Bliv klogere på Nardocar.dk

    I jagten på det bedste vedligeholdelsestilbud til din bil, står mange bilejere over for et klassisk dilemma: Skal man vælge et autoriseret mærkeværksted eller et uafhængigt værksted? Mens mærkeværksteder tilbyder [...]
    Læs mere