AVIZ

FC Nordsjælland henter Tverskov på fri transfer

Superliga: OB - AC Horsens
Superliga: OB - AC Horsens (Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

– Jeg er glad, og jeg er spændt. Især det sidste. Jeg er 30 år og havde kontraktudløb for nogle uger siden, så det har været nogle vigtige beslutninger, jeg skulle tage.

– Men nu har jeg ro i maven og er sikker på, at jeg har truffet den helt rigtige, siger Tverskov.

I karrierens løb er Tverskov noteret for 247 kampe i Superligaen. Før OB-tiden spillede han i Randers FC.

– Jeg er en naturlig leder, der går forrest, og her er der en masse unge spillere med brug for nogle støttende pæle rundt om sig.

– Det er en af de kvaliteter, jeg har, og det er noget, jeg rigtig gerne vil udvikle endnu mere på, fordi jeg synes, at det er spændende. Så derfor giver det her skifte rigtig god mening for mig, siger han.

FCN-sportschef Jan Laursen ser Tverskov som en spiller, der både kan bruges som stopper og på den centrale midtbane.

– Jeppe er en erfaren profil, der er vant til at tage ansvar. Vi har derfor en stærk tro på, at den erfaring og karakter, han kommer ind med, kan give en masse til vores meget unge hold.

– Vi har fulgt ham igennem længere tid med stor interesse, og han har gjort meget stort indtryk på os under de samtaler, vi har haft, forklarer Jan Laursen.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere