AVIZ

Ehlers tager tilbage til Schweiz efter landstrænertjans

Ishockey venskabslandskamp: Danmark - Frankrig
Ishockey venskabslandskamp: Danmark - Frankrig (Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)

Den afgående danske landstræner er således blevet annonceret som ny cheftræner i klubben EHC Visp fra 2023/24-sæsonen og frem. Det sker på klubbens hjemmeside.

Ehlers tiltræder i Visp, der har hjemme i næstbedste række, til sommer, når hans kontrakt med Danmarks Ishockey Union udløber.

– I fremtiden skal Valais (den region Visp ligger i, red.) blive lagt mere mærke til på det nationale ishockeykort. I Visp er der de forudsætninger og rammer, der skal til for at opnå dette, siger Ehlers på klubbens hjemmeside.

– Vi er klar over, at vi bliver nødt til at arbejde hårdt for at få succes. Jeg vil være en del af projektet for at få EHC Visp tilbage på vejen til succes i fremtiden.

57-årige Heinz Ehlers spillede som aktiv en kort overgang i Schweiz og har desuden haft flere trænerjobs i alpelandet. Han har tidligere stået i spidsen for EHC Biel, SC Langenthal, Lausanne og SCL Tigers.

Ehlers har fået en toårig kontrakt i Visp. Til maj skal han forsøge at føre Danmark til succes ved VM.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere