AVIZ

Dansker sakker bagud i Le Mans efter problemer med sin Ferrari

AUTO-ENDURANCE-WORLD-WEC-FRA-24H-LE MANS
AUTO-ENDURANCE-WORLD-WEC-FRA-24H-LE MANS (Jean-Francois Monier/Ritzau Scanpix)

Klokken 03.30 lå bilen, #50 Ferrari, på 10.-pladsen, seks omgange efter Alex Lynn, som sad bag rettet i sit holds #03 Cadillac.

Nicklas Nielsen er imidlertid stået ud af bilen, kort efter at han måtte i garagen. Førersædet er imidlertid blevet indtaget af holdkammerat Antonio Fuoco.

Ifølge TV 2 havde en sten ramt bilens køler, der altså måtte repareres.

Et regnskyl omkring klokken 22.00 havde i forvejen sendt danskeren et godt stykke bagud, da han kørte i gruset og efterfølgende måtte en tur i pitten.

Regnvejret skabte også problemer for Oliver Rasmussen, der kører for Jota. Han kørte efter regnen sin bil i væggen og måtte i pit for at få skiftet fronten. Han røg derfor tilbage som nummer ti i klassen.

Han er siden blevet erstattet af holdkammerat David Heinmeier-Hansson i #28 Jota, som kører i LM P2-klassen, som er løbets midterklasse. Bilen ligger halvvejs igennem natten på 10.-pladsen i klassen.

I løbets laveste klasse er Michelle Gatting trådt ud af Iron Dames-bilen, som i stedet har fået Sarah Bovy bag rettet. Michelle Gatting lå tidligere på førstepladsen i sin klasse, men Iron Dames-bilen er halvvejs gennem natten nede på en 4.-plads i klassen.

Cirka klokken 04.20 står det klart, at Jan Magnussen må udgå af løbet efter at have beskadiget sin Inter Europol Competition-bil.

– Bilen er for beskadiget til at blive gjort klar igen, lyder det ifølge TV 2 fra holdet.

Le Mans startede klokken 16 lørdag og slutter samme tidspunkt søndag.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere