Det skriver nyhedsbureauet AFP.
Det sker, under en måned efter at forhandlingerne begyndte. Farc-dissidenterne mener ikke, at regeringen har levet op til det, som de ifølge gruppen har lovet.
Gruppen har ikke specificeret, hvilke løfter den henviser til.
– I dag erklærer vi dialogen og dagsordenen med regeringen for suspenderet, har gruppen udtalt.
Forhandlingerne begyndte 16. oktober i byen Tibu i den nordøstlige del af landet. Området er egnet til kokainproduktion og er hårdt plaget af vold som følge af sammenstød mellem bander og landets militær.
Parterne er tidligere blevet enige om en våbenhvile. Ifølge meldingerne fra gruppen søndag fastholdes våbenhvilen.
Regeringen har som mål at stoppe mere end 3500 bandemedlemmer en gang for alle.
Colombia har i mere end et halvt århundrede været plaget af væbnede konflikter mellem staten og forskellige grupperinger af venstreorienterede guerillaer, narkosmuglere og højreorienterede, paramilitære grupper.
I 2019 stod ELN bag et bilbombeangreb mod et politiakademi i hovedstaden Bogotá. 22 mennesker blev dræbt. Angrebet fik fredsforhandlinger mellem gruppen og den daværende regering til at bryde sammen.
I 2016 indgik den tidligere præsident Juan Manuel Santos en fredsaftale med Farc, der efterfølgende smed våbnene og blev et politisk parti.
Santos blev rost globalt og modtog også Nobels fredspris for sin indsats.
Colombias nuværende præsident, Gustavo Petro, har lanceret et projekt ved navn “Paz total”. Formålet er – som navnet indikerer – at opnå total fred.
/ritzau/
Andre læser også