AVIZ

84-årig mand brænder inde i rækkehus i Augustenborg

Køretøjer og udstyr fra Hovedstadens Beredskab fotograferet på brandstationen i Glostrup, fredag den 20. november 2020.
Køretøjer og udstyr fra Hovedstadens Beredskab fotograferet på brandstationen i Glostrup, fredag den 20. november 2020. (Emil Helms/Ritzau Scanpix)

En mand på 84-årig er afgået ved døden, efter at han brændte inde i et rækkehus i Augustenborg på Als i Sønderjylland sent torsdag aften.

Det oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Sune Loklindt tidligt fredag morgen.

Politiet modtog en anmeldelse om et røgfyldt hus torsdag klokken 23.31.

– Da vi kommer derud, kan vi konstatere, at branden formentlig er startet i sengen. Så kommer brandvæsenet og trækker beboeren ud. Han bliver erklæret død på stedet, siger vagtchefen.

Den 84-årige mand boede alene. Hans pårørende er underrettet.

– Vi har en formodning om, at rygning er årsagen. Han røg i hvert fald. Men vi kan ikke sige noget endeligt, før teknikerne er færdige med deres undersøgelser, siger Sune Loklindt.

Huset er kraftigt sodskadet, men står stadig.

Det er fredag morgen fortsat afspærret, og politiet afventer en undersøgelse fra teknikerne.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere