AVIZ

56-årig mand blev dræbt af mindst fire knivstik i Korsør

Rasmus Paludan tiltalt i 14 sager
Rasmus Paludan tiltalt i 14 sager (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Det fremgår af sigtelsen mod en 45-årig mand, som lørdag fremstilles i Retten i Næstved. Det skriver BT, Ekstra Bladet og sn.dk, der har været til stede i retten.

Grundlovsforhøret foregår for lukkede døre, men inden da blev sigtelsen læst op. Desuden blev det oplyst, at den 45-årige nægter sig skyldig.

Ifølge Ekstra Bladet blev den 56-årige dræbt i en lejlighed på Solbakkevej i Korsør.

Politiet fik anmeldelsen kort før klokken 21.30 fredag aften, hvorefter det kørte til stedet. Det fortalte vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson til Ritzau natten til lørdag.

– Vi konstaterer, at der ligger en mand, som er dræbt.

– Kort tid efter får vi anholdt en person dernede, som vi formoder er gerningsmanden, sagde han.

Politiet betragter det som en isoleret hændelse. Rune Dahl Nilsson kunne natten til lørdag ikke sige yderligere om motivet bag hændelsen af hensyn til efterforskningen.

Det står heller ikke klart, om eller hvordan de to mænd kendte hinanden.

Og da der er lukkede døre ved lørdagens retsmøde, får offentligheden ikke indblik i politiets beviser eller den 45-årige mistænktes forklaring.

Senere lørdag vil det dog komme frem, om dommeren finder grundlag for at varetægtsfængsle den 45-årige.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere