AVIZ

42-årig mand fængsles for drab på kvinde i Holstebro

Politiaktion på Lemvigvej i Holstebro

Det oplyste politiet i en pressemeddelelse torsdag.

Den 42-årige er fra Holstebro og har en relation til den afdøde kvinde. De nærmere omstændigheder omkring relationen oplyses ikke.

Manden blev torsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Holstebro. Her nægtede han sig skyldig i drab, men erkender at have udøvet vold, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Avisen skriver samtidig, at det i grundlovsforhøret kom frem, at kvinden, der var skolelærer, døde ved enten kvælning eller kværkning.

Manden blev i grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger, oplyser anklagemyndigheden på det sociale medie X. Afgørelsen blev ikke kæret.

Politiet var onsdag massivt til stede på Lemvigvej i Holstebro. Vejen var længe spærret af, mens politiet arbejdede i et hus og undersøgte det nærliggende område med hunde og droner. Hjemmeværnet var også til stede for at hjælpe til med afspærringen.

Den 51-årige kvinde blev fundet død onsdag formiddag. Den 42-årige mand blev i forbindelse med efterforskningen anholdt.

Onsdag lød det fra politiet, at kvindens dødsfald var mistænkeligt, og nu fremgår det altså, at politiet mistænker den 42-årige for at have slået kvinden ihjel.

– Vi har efterforsket sagen intensivt, og den anholdte mand er sigtet for manddrab. Efterforskningen går videre, og vi har ikke yderligere kommentarer om sagen på nuværende tidspunkt, siger politikommissær Theis Thylstrup i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Andre læser også