AVIZ

42-årig mand fængsles for drab på kvinde i Holstebro

Politiaktion på Lemvigvej i Holstebro

Det oplyste politiet i en pressemeddelelse torsdag.

Den 42-årige er fra Holstebro og har en relation til den afdøde kvinde. De nærmere omstændigheder omkring relationen oplyses ikke.

Manden blev torsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Holstebro. Her nægtede han sig skyldig i drab, men erkender at have udøvet vold, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Avisen skriver samtidig, at det i grundlovsforhøret kom frem, at kvinden, der var skolelærer, døde ved enten kvælning eller kværkning.

Manden blev i grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger, oplyser anklagemyndigheden på det sociale medie X. Afgørelsen blev ikke kæret.

Politiet var onsdag massivt til stede på Lemvigvej i Holstebro. Vejen var længe spærret af, mens politiet arbejdede i et hus og undersøgte det nærliggende område med hunde og droner. Hjemmeværnet var også til stede for at hjælpe til med afspærringen.

Den 51-årige kvinde blev fundet død onsdag formiddag. Den 42-årige mand blev i forbindelse med efterforskningen anholdt.

Onsdag lød det fra politiet, at kvindens dødsfald var mistænkeligt, og nu fremgår det altså, at politiet mistænker den 42-årige for at have slået kvinden ihjel.

– Vi har efterforsket sagen intensivt, og den anholdte mand er sigtet for manddrab. Efterforskningen går videre, og vi har ikke yderligere kommentarer om sagen på nuværende tidspunkt, siger politikommissær Theis Thylstrup i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere