AVIZ

Viborg finder afløseren for Fredberg hos ligarival

Superliga mesterskabsspil: FCM - Randers FC
Superliga mesterskabsspil: FCM - Randers FC (Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Superligaklubben oplyser på sin hjemmeside, at 39-årige Mads Agesen begynder med øjeblikkelig virkning.

Mads Agesen kommer fra en stilling som chefscout hos ligarivalen Randers FC.

Han overtager den ledige stilling i Viborg, som har ledt efter en afløser siden Jesper Fredbergs skifte til den belgiske fodboldklub Anderlecht.

– Det har været en ambition for mig at komme til at arbejde i en rolle som denne.

– Det er noget, jeg har været meget nysgerrig på i flere år og har arbejdet på at dygtiggøre mig i den retning, så jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang, siger Mads Agesen til klubbens hjemmeside.

I 2018 stoppede han sin aktive karriere, efter at han havde nået at spille 161 kampe i Superligaen i klubber som AC Horsens og Randers.

Han har haft flere samtaler med Viborg, hvor han blev overbevist om at tage jobbet.

– Det er en klub med store ambitioner. En klub, der er meget visionær og som samtidig er opmærksom på kontinuitet og hårdt arbejde, som er nogle af de dyder, jeg altid har været vant til.

– Der er gang i mange gode og spændende ting i klubben, som jeg glæder mig til at blive en del af, og jeg ser frem til at være med til at fortsætte udviklingen, siger Mads Agesen.

Viborg-direktør Morten Jensen forklarer, at man har været igennem en lang og grundig proces, siden klubben solgte Jesper Fredberg til Anderlecht.

– I Mads Agesen får vi en leder, der kommer med stor fodboldfaglighed, er en god kommunikator og har erfaring med både spillerrekruttering og brug af data.

– Samtidig er han en holdspiller, der forstår værdien af et stærkt kollektiv, og så kommer han fra en klub, der også er vant til at kæmpe mod større budgetter med succes, siger Morten Jensen.

Viborg er nummer tre i Superligaen og tager søndag imod førerholdet FC Nordsjælland.

Randers er nummer fem og skal kæmpe for en plads i top-6 mandag hjemme mod AGF.

/ritzau/

Andre læser også

Find de smukkeste smykker

    Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
    Læs mere