AVIZ

Trump lander i Miami i privatfly forud for retsmøde tirsdag

Miami Readies For Former President Trump''s Arraignment In Federal Court
Miami Readies For Former President Trump''s Arraignment In Federal Court (Anna Moneymaker/Ritzau Scanpix)

Trump landede i Miami International Airport mandag eftermiddag lokal tid.

Både Trump-tilhængere med flag og Trump-modstandere havde taget opstilling langs ruten fra lufthavnen til luksushotellet Trump National Doral Miami, hvor den tidligere præsident ventes at tilbringe natten.

Det rapporterer CNN.

Senere mandag ventes Trump at mødes med sine advokater for at drøfte sagen, oplyser kilder til CNN.

Efter planen skal Trump møde i retten i Miami tirsdag klokken 15.00 lokal tid – klokken 21.00 dansk tid.

Her står han over for 37 anklager rejst af den særlige anklager Jack Smith for blandt andet brud på spionageloven ved at opbevare hundredvis af hemmeligstemplede papirer.

Ud af de 37 anklagepunkter handler de 31 om tophemmelige dokumenter, som Trump tog med sig, da han i januar 2021 forlod Det Hvide Hus efter at have tabt præsidentvalget til demokraten Joe Biden.

Trump har erklæret sin uskyld. Han beskylder omvendt justitsministeriet og præsident Joe Biden for at rejse anklager, der er politisk motiverede.

Donald Trump, der fylder 77 år onsdag, landede i Miami mandag klokken 14.54 i et privat jetfly med hans navn prydet på siden.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere