AVIZ

Toto Wolff: Vi forlænger formentlig med Hamilton i denne uge

AUTO-PRIX-F1-ESP
AUTO-PRIX-F1-ESP (Josep Lago/Ritzau Scanpix)

Det siger Toto Wolff, som er holdchef for Mercedes, til det amerikanske medie CNBC op til weekendens grandprix i den canadiske storby Montreal.

– Vi er stadig i dialog, og vi får spørgsmålet næsten hver eneste weekend, siger Wolff.

– Vi har sådan et godt forhold til hinanden, og vi frygter alle tidspunktet, hvor vi skal til at snakke om penge.

– Det kommer snart til at ske.

Wolff fortæller desuden, at han gerne vil have en forlængelse på plads, inden grandprixet i Montreal skydes i gang på søndag.

– Jeg tror, vi taler om dage, mere end vi taler om uger, men hvis jeg lægger mig fast på en dato nu, så kommer alle bare til at spørge mig hen over weekenden, hvad der blev af de dage, siger Toto Wolff.

Lewis Hamilton har sammen med tyske Michael Schumacher rekorden for flest Formel 1-verdensmesterskaber med i alt syv titler.

Den nu 38-årige brite har været hos Mercedes i næsten et årti, men da kontraktforlængelsen tidligere i år begyndte at trække ud, florerede der rygter om et skifte til de røde rivaler fra italienske Ferrari.

Lewis Hamilton aflivede i maj rygterne med et simpelt “nej”, da han blev spurgt om, hvorvidt traditionsrige Ferrari havde henvendt sig med et kontrakttilbud.

Frederic Vasseur, som er holdchef for Ferrari, sagde ligeledes i den forbindelse, at der ikke lå en kontrakt fra Ferrari på bordet. Han erkendte dog, at der “ikke var et hold i Formel 1, som ikke ønskede sig Lewis Hamilton på deres hold”.

Lewis Hamilton har seks måneder tilbage af sin kontrakt med Mercedes.

/ritzau/Reuters

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere