AVIZ

To mænd fængslet i sag om frihedsberøvelse i Aarhus-forstad

34-årig mand skal fremstilles i grundlovsforhør

De to sigtede mænd har tirsdag været fremstillet i grundlovsforhør, og her har en dommer besluttet at varetægtsfængsle dem i foreløbig fire uger.

Det skriver Østjyllands Politi på det sociale medie X.

Østjyllands Politis presseafdeling oplyser, at politiet mandag aften modtog en anmeldelse om, at en person var frihedsberøvet på en adresse i Tilst. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor politiet fandt fire mænd.

Her var det politiets indtryk, at en 19-årig og en 23-årig mand befandt sig på adressen mod deres vilje, og de to andre mænd blev anholdt.

I forbindelse med en ransagning af adressen fandt politiet flere kilo hash.

TV2 Østjylland, der var til stede under grundlovsforhøret, skriver, at de to sigtede og andre uidentificerede medgerningsmænd skal have tvunget de to mænd til at pakke hash, rulle joints og besvare sexannoncer.

Det skal ifølge TV2 Østjylland være stået på i en periode på fem dage indtil mandag, hvor gerningsmændene blev anholdt.

Anklager Rosa Pape mener ifølge mediet, at de to frihedsberøvede mænd var strippet fast og tvunget til at arbejde for gerningsmændene.

De to sigtede nægtede sig begge skyldige.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere