AVIZ

Skadet Viktor Axelsen trækker sig fra Denmark Open

Badminton: Denmark Open

Axelsen vandt onsdag sin første kamp på Fyn, men han har altså valgt ikke at stille op til torsdagens kamp i anden runde, hvor danskeren skulle have mødt Lee Zii Jia fra Malaysia.

– Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig og irriteret over, at jeg ikke kan komme på banen i dag (torsdag, red.). Jeg elsker at spille i Odense og foran det danske publikum, men det vil ikke være forsvarligt for mig at spille, siger Viktor Axelsen til badminton.dk.

Axelsens afbud kommer ikke som den store overraskelse. Efter onsdagens sejr i første runde over landsmanden Magnus Johannesen sagde Axelsen, at der kun var en lille chance for, at han blev klar til torsdag.

– Forhåbentlig kan jeg komme hurtigt og godt i gang med genoptræning, så jeg kan blive kampklar igen, siger Viktor Axelsen.

Hvis Axelsen hurtigt bliver klar igen, skal han spille French Open i den kommende uge.

Med Axelsen ude af turneringen er der to danskere tilbage i herresingle i årets Denmark Open. De skal begge i aktion senere torsdag.

Anders Antonsen skal op imod verdens nummer ni, Loh Kean Yew fra Singapore.

Rasmus Gemke, der i første runde slog den forsvarende verdensmester, Kunlavut Vitidsarn fra Thailand, møder i sin andenrundekamp Lin Chun-Yi fra Taiwan.

Seneste danske vinder af Denmark Open var Viktor Axelsen, der vandt turneringen i 2021. Året før triumferede Anders Antonsen.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere