AVIZ

Skade holder Andreas Skov Olsen ude af afgørende EM-kampe

DENMARK The national football team meets and trains

Det skriver fodboldlandsholdet på mediet X.

– Truppen til de afgørende kampe er dermed på 23, og der indkaldes ikke nogen erstatning, skriver landsholdet.

Skov Olsen pådrog sig skaden for sin klub, Club Brugge, i weekendens ligakamp, hvor danskeren udgik i pausen.

Belgiske medier skrev, at det var en forstrækning i baglåret, som kantspilleren døjede med, men mandag sagde landstræner Kasper Hjulmand, at kantspilleren burde være klar til de kommende landskampe.

– Han er kommet ind og er blevet kigget på. Han træner for sig selv i dag (tirsdag, red.), hvor vi tester ham stille og roligt, sagde Hjulmand mandag morgen inden træningen.

– Han burde være klar. Vi tester ham, og der er nogle stopprøver, men forhåbentlig går det, som det skal. Vi kan ikke finde noget på ham i hvert fald. Hvis det går godt i dag, så er han fuldt med i træningen i morgen.

Forventningerne til en klarmelding fra Skov Olsen viste sig dog ikke at holde stik.

Danmark spiller fredag hjemme mod Slovenien, mens Nordirland mandag venter på udebane.

Det er de to sidste EM-kvalifikationskampe for Danmark, der lige nu er tæt på en billet til næste års slutrunde i Tyskland.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere